Dessa dagar är arbetsflöde i en ordentlig berg-och-dalbana! Det börjar närma sig examenstiden för den Outpost jag är på i Kapstaden med Kaospilot. Det märks på alla 48 Kaospiloter och det är ohyggligt men också spännande att gå genom denna fas av exekution där alla projekt måste klaffa. I företagsspråk är det leveranstider och det är dags att leverera ett ordentligt paket med lärdomar och reflektioner!

Men under tiden denna Outpost existerat har alltfler fått upp ögonen för samarbeten som Kaospilot gör i Kapstaden. Det betyder uppmärksamhet och intresse samt roliga möjligheter. Och det är lätt att säga ja till alla möjligheter. Men förutom att möjligheterna ofta är goda överraskningar är de också oförutsägbarheter i sig. Samtidigt kommer de vanligtvis med andra oförutsägbarheter som ett paket på posten. Dessa tar ofta tid! Därför det extra viktigt med tidsprioriteringar!

Om du leder dina projekt på ett dynamiskt sätt så planerar både för oförutsägbarheter och goda överraskningar som en del av planen!

Flattr this!

About OpenLifeChallenge

Curiously exploring everything Open Source, Open Data, Open Knowledge, Open Hardware - join me! Diaspora* - https://diasp.eu/u/openlifechallenge GNU Social - https://status.vinilox.eu/oplch

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)

*