Open Source Circular Economy Days, OSCED, OSCE Days,

Open Source Circular Economy Days (Open Source Cirkulär Ekonomi-Dagarna), även förkortat OSCE Days händer mellan 11:e och 15:e Juni 2015. Evenemangen går helt i open source-andan då de är globalt distribuerade och decentraliserade. Det är självklart fritt för vem som helst att bidra. Open Source är en filosofi om att göra allt arbete öppet. Alltifrån metodik, processer, resultat och dokumentation samt att alltid välkomna frivillighjälp som kan bidra till ett bättre projekt.

Open Source har redan innan denna livstilsutmaning varit en filosofi som utmanat och fascinerat mig just för att den är så öppen. Cirkulär Ekonomi likaså, men den är inte alls lika öppen. Åtminstone har det inte framstått så i alla fall vilket jag kan utveckla i ett separat inlägg. Däremot är det helt fantastiskt att följa vad som händer när filosofierna gifter sig, både nu och framtida koncept.

Kolla upp vart du kan delta eller sätt upp ditt egna lokala evenemang! Open Source & Cirkulär Ekonomi spelar stora roller i en hållbar framtid.

About OpenLifeChallenge

Curiously exploring everything Open Source, Open Data, Open Knowledge, Open Hardware - join me! Diaspora* - https://diasp.eu/u/openlifechallenge GNU Social - https://status.vinilox.eu/oplch

One Response to “Open Source Circular Economy Days (OSCE Days) #blogg100”

comments are closed

Trackbacks and Pingbacks:

  1. Varför Kollaborativ Ekonomi är en del av framtiden - se dokumentären "Att dela är det nya äga" #blogg100 - OpenLifeChallenge

    […] ekonomi spelar en roll för en mer hållbar värld. Apropå cirkulär ekonomi skrev jag tidigare om Open Source Circular Economy Days som i veckan gick av stapeln! Men mer om det och cirkulär ekonomi i en annan text och tillbaka […]