Vad händer med OpenLifeChallenge? Det rör sig fortfarande och bubblar för var dag men just nu på helt andra breddgrader än vanligtvis! Sen ungefär en månad tillbaka befinner jag mig i södra hemisfären, närmare bestämt i Kapstaden i Sydafrika. Jag kommer vara här i ungefär 3 månader till för att volontärarbeta i samband med min utbildning Kaospilot. Anledning till varför jag är här är på grund av en del av utbildningen som kallas Outpost (Utpost). Det vi gör här tillsammans med lokala partnerorganisationer jobba för hållbar förändring och utveckling. Och för eleverna är det en möjlighet att lära oss & och testa våra färdigheter i ett radikalt annorlunda sammanhang och vi har fått äran att åka till Kapstaden vilket är tredje året i rad. Det går att följa oss på den studentdrivna hemsidan Kaospilot Cape Town!

Kapstaden är en fantastisk stad med oändliga utmaningar och möjligheter. Varje dag är en emotionell berg- och dalbana och det räcker ofta med en kort promenad eller cykeltur i “Mother City” för att känna det. Och det är just därför jag antar Blogg100 nu under dess fjärde iteration. Blogg100 innebär att jag antar ytterligare en utmaning, inte bara bloggen i sig, för att göra mitt allra allra bästa och leverera ett inlägg om dagen på bloggen. Kort eller långt, kvalitet eller kvantitet – bara jag delar med mig mer! Och jag känner att det börjar bra, det bara kokar inom mig för att få skriva av mig om upplevelser, lärdomar, idéer, tips och inte minst mina tankar.

About OpenLifeChallenge

Curiously exploring everything Open Source, Open Data, Open Knowledge, Open Hardware - join me! Diaspora* - https://diasp.eu/u/openlifechallenge GNU Social - https://status.vinilox.eu/oplch

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)

*